Arkistoidut artikkelit

Le Soleil

Matkailijantie 2

www.lesoleil.fi

Naantalin kylpylässä juhlitaan Rieslingiä koko talon voimin!
Ravintola Le Soleil tarjoaa teeman mukaisia herkutteluhetkiä. Soleilissa kannattaa makustella myös sommelierin Riesling- ja Spätburgunder-suosituksia kattavalta viinilistalta muiden skandinaavisten ruokaherkkujemme kera.

Thai Garden tarjoaa lämpimän tulisen à la carte -menun, johon sommelierimme on valinnut herkullisen teemaviinin kyyditsemään maistelijan thairuoan kera uusiin makunautintoihin.
Perheravintola TK’s on tunnelmaltaan rento ja lämminhenkinen. Ravintola tarjoaa ruokaelämyksiä pizzoista pihveihin isommillekin porukoille. Teemaviikoilla TK’ssa voit nauttia runsaan menun antimista sekä lasillisen sommelierimme valitsemaa Riesling-viiniä.
Lobby Bar sijaitsee Naantalin Kylpylän aulassa ja siellä on mahdollista viihtyä pianomusiikin parissa teemaviinejä tai pieteetillä valmistettuja cocktaileja nauttien. Teemaviikkojen ajan baarimestariltamme on saatavilla sommelierimme valitsemia Riesling- ja Spätburgunder-viinejä laseittain.
Cafe Romaan on helppo pistäytyä kupilliselle kahvia ja pienelle suolaiselle tai makealle. Teemaviikkojen aikana kahvilaamme voi poiketa rennosti nauttimaan salaattibuffetin antimista sekä lasilliselle sommelierimme suosittelemaa Riesling-viiniä, vaikkapa kevyen lounastapaamisen merkeissä. Saatavilla on myös jälkiruoaksi herkullinen makea kakkupala ja lasi makeaa Rieslingia.

Naantali Spa to 18.5.2017 klo 19.00 Seaview Lounge

Weingut Kranz esittäytyy! Tastingissä upea vertikaali talon eri Riesling -viinejä perusviinistä Grosse Lageen. Hinta 20€/hlö ja osallistujia max. 25hlö.