Kategoriat
Reseptejä

Grillimestarin possurullat

Ainekset neljälle

  • 4 x 150g siivua porsaan ulkofileetä (mallaspossua jos löytyy)
  • 1 tl suolaa
  • 1 omena
  • 1 rkl sokeria
  • 1/3 tl vahvaa chilijauhetta tai cayennepippuria
  • ruokaöljyä
  • Coktailtikkuja

Dippi

  • 100g sinihomejuustoa
  • 200g ranskankermaa

Nuiji possunfileet ohueksi, vältä tekemästä niihin reikiä. Suolaa kauttaaltaan.

Kuori ja suikaloi omenat ohueksi tikuksi. Laita kulhoon sokeria & chiliä, sekoita. Pyörittele omenasuikaleet sekaan.

Laita omenatäytettä possufileen alaosaan. Rullaa tiiviisti ja lukitse reuna kiinni cocktailtikuilla. Hiero ruokaöljyä lihaan kauttaaltaan.

Murusta sinihomejuusto ja sekoita ranskankerman kanssa. Jätä odottelemaan.

Grillausohje:

  • Reilu liekki grilliin.
  • 3-4 minuuttia ritilällä käännellen.
  • 5-7 minuuttia yläritilällä (epäsuoralämpö), pidä kansi kiinni.

Viinisuositus: Saksalainen, hedelmäinen roseeviini.