Ainekset neljälle
- 4 x 150g siivua porsaan ulkofileetä (mallaspossua jos löytyy)
- 1 tl suolaa
- 1 omena
- 1 rkl sokeria
- 1/3 tl vahvaa chilijauhetta tai cayennepippuria
- ruokaöljyä
- Coktailtikkuja
Dippi
- 100g sinihomejuustoa
- 200g ranskankermaa
Nuiji possunfileet ohueksi, vältä tekemästä niihin reikiä. Suolaa kauttaaltaan.
Kuori ja suikaloi omenat ohueksi tikuksi. Laita kulhoon sokeria & chiliä, sekoita. Pyörittele omenasuikaleet sekaan.
Laita omenatäytettä possufileen alaosaan. Rullaa tiiviisti ja lukitse reuna kiinni cocktailtikuilla. Hiero ruokaöljyä lihaan kauttaaltaan.
Murusta sinihomejuusto ja sekoita ranskankerman kanssa. Jätä odottelemaan.
Grillausohje:
- Reilu liekki grilliin.
- 3-4 minuuttia ritilällä käännellen.
- 5-7 minuuttia yläritilällä (epäsuoralämpö), pidä kansi kiinni.
Viinisuositus: Saksalainen, hedelmäinen roseeviini.