Kategoriat
Lehdistötiedotteet

Maineikas Riesling täyttää mahtavat 589 vuotta!

Rieslingin syntymäpäivät ovat taas käsillä. Lady täyttää 13.3.2024 mahtavat 589 vuotta! Juhlan kunniaksi olemme pistäneet jälleen pystyyn tietovisan – osallistu ja voita ravintolahjakortti.

#OnneaRiesling #Rieslingbirthday 13.3.2024

Riesling lukeutuu maailman laadukkaimpiin rypälelajikkeisiin, jonka maine perustuu sen eläväiseen hapokkuuteen ja monipuolisiin aromeihin. Lisäksi Rieslingillä on pitkä historia, ja tätähän on syytä juhlia!

Rieslingin katsotaan ”syntyneen” 13.3.1435, sillä silloin sana Riesling on tiettävästi ensimmäisen kerran dokumentoitu kauppakirjaan. Tästä päivämäärästä on muodostunut Rieslingin juhlapäivä, ja maljaa ei ainoastaan kohoteta daamille Suomessa, vaan syntymäpäivää juhlitaan ihan kansainvälisesti.

Testaa jälleen syntymäpäivän kunniaksi tietosi Riesling-visassa!

Tietovisa löytyy kotisivuiltamme. Kilpailu päättyy keskiviikkona 13.3.2024 ja oikein vastanneiden kesken arvomme 1 x 100 € lahjakortin sekä 2 x 50 € lahjakorttia. Lahjakortit ovat voimassa 31.10.2024 saakka ja oikeuttavat käymään vuoden 2023 Riesling-viikoille osallistuneeseen ravintolaan.

Ladyn kunniaksi olemme myös tuottaneet videon, josta voit nopeasti omaksua Saksan Rieslingin historian https://youtu.be/mmswLnzC–c?si=ncXiZWQX67Y9LcE2

Rieslingin tarina löytyy myös täältä: https://www.saksanviinitiedotus.fi/rieslingin-historia

Riesling – mikä oiva aihe jälleen juhlia!

Lisätietoja:
Saksan Viinitiedotus
Monika Halén
monika.halen@zaraband.fi
www.saksanviinitiedotus.fi
www.rieslingviikot.fi
fb.com/saksanviinit
fb.com/rieslingteemaviikot