Vuoden 2020 Riesling-kakkukilpailun voittaja on Ingrid Tasalan Suklainen päärynäjuustokakku

Tiedote 13.3.2020

Tuomaristo on valinnut vuoden 2020 Riesling-kakkukilpailun voittajaksi Ingrid Tasalan suklaisen päärynäjuustokakun. Herkullinen kakku on myös visuaalisesti erittäin kaunis.

Suklainen päärynäkakku Ingrid Tasala

Suosittelemme nauttimaan voittajakakusta saksalaisen makean jälkiruokaviinin kanssa. Kuva: Janne Suomi.

Hänet palkitaan ravintolalahjakortilla Riesling-viikoille 2019 osallistuneeseen ravintolaan.

Toiseksi kilpailussa tulivat: 

Minna Korppinen: Mansikka-punaherukkakakku

”Tämä trendikäs kakku kiehtoo. Leipoja on huomioinut ihmisten erilaiset ruokavaliot, ja tehnyt kakusta gluteenittoman, maidottoman ja kananmunattoman. Kakku on myös vegaaninen. Näyttävästä, korkeasta kakusta riittää useammalle syöjälle. Valmistusaineina on käytetty kaupasta saatavia tuotteita, joten kaikki pystyvät toteuttamaan kakun kotona.”

Johanna Frilander: Pirskahtelevan keveä sabayon-juustokakku

He voittivat kätevät rypälelaukut.

Erikoismaininnan saivat myös Marjut & Jussi Katajala: Suklainen karviaiskakku

Onnea voittajille!

Suuret kiitokset kaikille osallistuneille, oli tosi upeita kakkuja. Riesling kiittää ja kumartaa! Nyt Rieslingin synttäreitä juhlimaan! #Rieslingbirthday #onneaRiesling #saksanviinit #rsviikot2020

Ingrid Tasala ja Riesling kakkukilpailun voittaja 2020

Ingrid Tasala ja voittajakakku. Kuva: Janne Suomi.