Vuoden 2021 kakun Rieslingin syntymäpäiväksi on loihtinut Heidi Flink-Rekonen @murustajat
Kakkupohja:
- Kananmunia 6kpl
- Sokeri 3dl
- Perunajauho 1 dl
- Vehnäjauho 1,5dl
- Tumma kaakaojauhe 0,5dl
- Leivinjauhe 1,5tl
Omenasose:
- Omena 1kg
- Hillosokeri 2dl
- Vesi 1dl
- Alkoholiton Riesling n. 1dl (esim. Leitz Eins-Zwei-Zero)
Kakun kostutus:
Alkoholiton Riesling n. 2dl (esim. Leitz Eins-Zwei-Zero)
Täytteenä omenahillo lisäksi vaniljarahkatäyte:
- Kuohukerma 3,3dl
- Vaniljan makuinen rahka 200g
- Vaniljakreemijauhe 0,5dl
Päälle italialainen marenki:
- Kananmunan valkuainen 4kpl
- Hienosokeri 2,5dl
- Vesi 0,5dl
- Marenkia poltetaan kaasupolttimella.
Koristeet:
Uunissa kuivatut omenalastut, kanelitangot, vihreä macarons, syötävät vihreät lehdet.