Riesling-kakkukilpailu

riesling kakkukilpailun tunnus oranssi 2019katso malliresepti2

Onneksi olkoon Riesling 13.3.2020!

#OnneaRiesling  #Rieslingbirthday

Leivo oma Riesling-kakku Rieslingin syntymäpäivän kunniaksi ja osallistu kilpailuun!

  1. Leivo aiheeseen sopiva kakku, cup cake tai leivos ja kuvaa kynttilän kanssa
  2. Laita kuva Instagramiin hastageilla #OnneaRiesling #Rieslingbirthday . Lähetä kuva, resepti ja yhteystiedot myös meille osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
  3. Osallistumisaika päättyy 25.2.2020
  4. Ruokatoimittaja Tiina Rantasen johtama raati valitsee kolme parasta reseptiä. Finalistit julkistetaan torstaina 5.3.2020

Vuoden 2019 kilpailun satoa

Kilpailun palkinnot

1. palkinto
Voittaja palkitaan 100 euron lahjakortilla, joka oikeuttaa vierailuun Riesling & Spätburgunder -viikoille 2019 osallistuneeseen, vapaavalintaiseen ravintolaan. Ravintolat löytyvät paikkakunnittain www.rieslingviikot.fi -sivuilta.

2.-3. palkinto
Kätevät, rypäleaiheiset olkalaukut.

Kilpailun säännöt

Kilpailun järjestää Saksan viinitiedotus. Osallistumisaika 25.2.2020 asti. Voittajat julkistetaan 13.3.2020. Osallistumisen ikäraja 18 vuotta. Kakkureseptissä viinin käyttö ei ole pakollista, mutta jos käytät viiniä, sen on oltava alkoholitonta saksalaista Rieslingiä (Suomen alkoholilainsäädäntö). Osallistumalla kilpailuun luovutat Saksan viinitiedotukselle käyttöoikeuden kuviin, resepteihin ja näiden editointiin. Saksan viinitiedotus varaa resepteihin ensijulkaisuoikeuden. Kilpailun jälkeen voit siis julkaista reseptisi vapaasti esimerkiksi omassa blogissa.

Kakkukilpailun lehdistötiedote