Tiedote 13.3.2020
Tuomaristo on valinnut vuoden 2020 Riesling-kakkukilpailun voittajaksi Ingrid Tasalan suklaisen päärynäjuustokakun. Herkullinen kakku on myös visuaalisesti erittäin kaunis.
Suosittelemme nauttimaan voittajakakusta saksalaisen makean jälkiruokaviinin kanssa. Kuva: Janne Suomi.
Hänet palkitaan ravintolalahjakortilla Riesling-viikoille 2019 osallistuneeseen ravintolaan.
Toiseksi kilpailussa tulivat:
Minna Korppinen: Mansikka-punaherukkakakku
”Tämä trendikäs kakku kiehtoo. Leipoja on huomioinut ihmisten erilaiset ruokavaliot, ja tehnyt kakusta gluteenittoman, maidottoman ja kananmunattoman. Kakku on myös vegaaninen. Näyttävästä, korkeasta kakusta riittää useammalle syöjälle. Valmistusaineina on käytetty kaupasta saatavia tuotteita, joten kaikki pystyvät toteuttamaan kakun kotona.”
Johanna Frilander: Pirskahtelevan keveä sabayon-juustokakku
He voittivat kätevät rypälelaukut.
Erikoismaininnan saivat myös Marjut & Jussi Katajala: Suklainen karviaiskakku
Onnea voittajille!
Suuret kiitokset kaikille osallistuneille, oli tosi upeita kakkuja. Riesling kiittää ja kumartaa! Nyt Rieslingin synttäreitä juhlimaan! #Rieslingbirthday #onneaRiesling #saksanviinit #rsviikot2020
Ingrid Tasala ja voittajakakku. Kuva: Janne Suomi.